Bruidsreportage

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een fotograaf die jullie mooieste dag op een ongedwongen en spontane manier vast kan leggen. Dan is het heel belangrijk dat het klikt tussen het bruidspaar en de fotograaf. Hoe meer je je bij de fotograaf op je gemak voelt, hoe meer ontspannen de foto’s worden. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek waar we kennis maken en kijken of die klik er is, Jullie kunnen dan de albums van eerdere bruidsreportage bekijken en jullie wensen bespreken.

 

Klik hieronder op de knop voor de prijzen of neem contact op voor meer informatie.

Loveshoot

Laat jullie liefde vastleggen tijdens een loveshoot. We zoeken een prachtige locatie uit en ik leg jullie liefde op ongedwonge manier vast. Ook leuk als jullie gaan trouwen om alvast te wennen om voor een camera te staan!

Een reportage duurt ongeveer 60 min voor € 149,- inclusief 14 HR bestanden.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Paardenshoot

Wil jij een prachtige fotoreportage met je paard of pony dat kan! De reportage zal plaats vinden op de door jou uitgekozen locatie. Een reportage duurt ongeveer 60 a 90 min voor € 149,- inclusief 14 HR bestanden exlusief reiskosten. Zijn er meerdere mensen bij jou op stal die ook een fotoshoot willen van hun paard of pony kan er een speciale prijs gemaakt worden. Fotoshoot moet dan wel op de ze;fde dag en locatie plaatsvinden.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Please reload

© Copyright Anita Korporaal Fotografie