top of page

Klanten omschrijven mijn stijl als warm, spontaan, puur en plezier.

De liefde vastleggen van speciale momenten blijft het mooiste om te doen. Elk verhaal over liefde is anders en dat maakt het zo bijzonder om een verhaal  te vangen in een foto. Herinneringen waar je altijd op terug kan kijken en het moment zal herbeleven.

Bruidsfotograaf Zuid Holland
Fotograaf Dordecht

Hi!

Ik ben Anita en samen met mijn vriend Paul, onze dochter Nina en twee kittens wonen wij in het mooie Dordrecht. Ik hou van avontuur, sporten en mijn grootste passie, naast 

fotografie, is paarden. Een echte levensgenieter die het liefst de natuur in gaat met het gezin of te paard. Verder word ik gelukkig van gezellige spelletjes avonden met vrienden bij het haardvuur. Stil zitten is niet echt mijn ding maar met een goed boek op de bank is soms best lekker.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in bruidsfotografie en geniet van iedere shoot die ik mag doen. De voorbereidingen, de spanning, de eerste keer dat het bruidspaar elkaar ziet, de liefde en emotie van een bruiloft vangen in een beeld is zo bijzonder en een van de mooiste aspecten van mijn werk als fotograaf.  

BEN JIJ
 NET ZO ENTHOUSIAST
ALS IK?

Elopment fotograaf
bottom of page