top of page

PHOTOGRAPH WITH LOVE

JULLIE GAAN TROUWEN 

GEFELICITEERD!

Een enorm leuk vooruitzicht naar één van de mooiste dagen van jullie leven. En nu de zoektocht naar een fotograaf die deze dag vast kan leggen voor jullie zodat jullie voor altijd een mooie herinnering hebben. Een kennismakingsgesprek vindt plaats in Dordrecht en is altijd vrijblijvend. Ben je er al vrij zeker van dat wij gaan samenwerken dan kunnen we op een andere locatie afspreken. Ik plan altijd ruim de tijd
voor een kennismakingsgesprek zodat al jullie wensen besproken kunnen worden. Tijdens een kennismaking kijken we of we een wederzijdse klik hebben en wil ik graag weten wie jullie zijn en hoe jullie dé dag voor jullie zien.

Pure emoties leg ik vast als jullie trouwfotograaf
Zwangerschapshoot van jullie samen in Dordrecht

Zwangerschap Hoera!

Er groeit een mensje in je. Hoe bijzonder is het om dat vast te leggen! De beste tijd om een zwangerschapsshoot te plannen is tussen de 30 en 36 weken. En net als bij een pretecho is het belangrijk de afspraak hiervoor ruim op tijd te maken, het zou zonde zijn als er geen plek meer is.


Vaak vinden de shoots buiten plaats en daarom prikken we meerdere datums, mocht het weer niet meewerken. Het is ook mogelijk om een toffe binnen locaties te huren waar de zwangerschapsshoot kunnen doen, dit bespreken we uiteraard van te voren. Ik heb diverse jurken die geschikt zijn voor zwangerschapsfotografie.

 

Het mooiste is om deze shoots tijdens de ‘golden hour’ te doen, dus vroeg in de ochtend of later in de avond. Mocht dit tijdstip niet mogelijk zijn dan plannen we een ander tijdstip. Uiteraard mogen de vader en broers of zussen ook op de foto om het plaatje compleet te maken!

Newborn livestyle gefotografeerd.

Newborn

Eindelijk is jullie baby geboren! En hoe cliché het ook klinkt maar ze groeien hard en voor je het weet is het echte kleine ervan af.  Het is dan ook heel waardevol om het vast te laten leggen als ze nog zo klein zijn. Ik fotografeer in huiselijke sfeer, lekker in jullie eigen vertrouwde omgeving doe ik de lifestyle newbornshoot. Dit betekent dat ik baby’s niet geposeerd (bijvoorbeeld in een mandje o.i.d.) fotografeer, maar ik leg jullie samen als gezin vast, zoals het echt is.
Denk hierbij aan voeding geven, knuffelen met broer of zus, samen op bed, ik fotografeer ook de baby alleen en zal ook detailfoto’s maken. De foto's maak ik over het algemeen in de woonkamer, of op bed in jullie slaapkamer en in de babykamer.

Over het algemeen plan ik de newbornshoot in vanaf een week of twee na de geboorte. Wil je verzekerd zijn van een plek zo'n twee weken na de geboorte van jullie kleintje? Boek dan bijtijds de shoot bij zo'n 30 weken zwangerschap zodat ik alvast een plekje in de agenda reserveer voor jullie.

bottom of page