top of page
  • Anita Korporaal

Trouwfotograaf in Brabant op Landgoed Mattemburgh

Bijgewerkt op: 29 sep. 2022

Simone en Menno trouwde op 10 september 2022 op Landgoed Mattemburgh

De ochtend begon voor mij als trouwfotograaf in Sprundel bij het ouderlijk huis van Simone met haar twee beste vriendinnen Ilse & Milou. Wat fijn als je vriendin je haar en make-up kan doen. Ik leg de momenten van het make-up tot het aankleden vast tijdens de getting ready. Heerlijk ontspannen sfeer hing er en ik had ruim de tijd om detail foto's te maken van de jurk, ringen en schoenen. Er werd nog even geproost op een mooie dag, ik hou ervan! Daarna werd Simone door haar moeder en vriendin in haar trouwjurk geholpen. Buiten regent het nog maar het is de laatste bui van vandaag hebben we besloten.


Omdat ik niet op twee plekken tegelijk kan zijn is mijn secondshooter Krista ondertussen in Hoeven bij de bruidegom Menno aan de slag om daar de getting ready vast te leggen. De excitement was al goed voelbaar bij Menno en die wilde ook snel naar het huis van Simone haar ouders toe voor de first look.


Gelukkig is het regenen gestopt en kan de first look in de tuin plaatsvinden. Menno stond klaar met alle zenuwen in zijn lijf om zijn lieve Simone te kunnen bewonderen in haar bruidsjurk. Heerlijk dat moment vol spanning en dan de ontlading en iedereen die hier getuige van mocht zijn.


Na een heerlijke lunch bij Menno's zijn ouders in de tuin is het tijd om te vertrekken richting Landgoed Mattemburgh. De zon is lekker gaan schijnen en we rijden achter de oude fiat 500 aan naar Hoogerheide. Bij aankomst ga ik samen met met Krista en het bruidspaar foto's maken op het landgoed en wauw wat is het daar prachtig. Tijdens de shoot laat ik Menno en Simone lekker kletsen en met elkaar bezig zijn zodat ik ze ontspannen op de foto kan zetten.


En dan is het zover, de ceremonie kan beginnen en Simone en Menno mogen eindelijk het jawoord aan elkaar gaan uitspreken. Alles is tot in de puntjes geregeld met prachtige bloemen en backdrops van Zijdebloemen & Zo bij Kiona in bohemian stijl. Menno wordt door zijn moeder weggegeven en Simone wordt door haar vader. De hond van Menno's zijn ouders heeft de bijzondere taak om de ringen te mogen brengen en wat doet hij dit goed.


Trouwen op Landgoed Mattemburgh - Trouwen in Brabant - Anita Korporaal Fotografie - Trouwfotograaf Mattemburgh

Na de ceremonie gaan ze naar de mooie tuin bij de orangerie van het landgoed waar alle gasten het bruidspaar mag feliciteren en waar een BBQ klaar staat. Ondertussen heb ik het gevoel dat we ergens in zuid Europees land op een bruiloft staan want er staat een duo op hun gitaar heerlijke Spaans achtige muziek te spelen. Na het eten is er nog ruimte voor wat groepsfoto's en ook dit is een feestje. En niet te vergeten wordt als toetje nog de taart aangesneden die verrukkelijk is.


Na dit alles is het feest nog niet afgelopen en gaan we met zijn alle weer terug naar Hoeven waar in de tuin van Menno's oma het feest zou plaats vinden. Ook hier is Zijdebloemen & Zo bij Kiona goed bezig geweest met de styling de hele tuin ziet er prachtig uit. Er staat een grote tent met DJ booth en een bar. Het bruidspaar maakt een spetterende entree door een frame met papier heen te springen en beginnen aan de openingsdans alleen niet met elkaar maar eerst Menno met een vriend en daarna Simone met een vriendin. Het wordt uit eindelijk een soort van battle tussen de mannen en de vrouwen. Het feest was helemaal aan.


Wat een fantastische bruiloft was dit. Ik voelde mij vereerd om jullie trouwfotograaf te zijn.


Leveranciers:

Bruidsfotograaf: Anita Korporaal Fotografie

Trouwjurk: Bruidsmodewinkel jurk Orna

Trouwpak:

Bloemen en styling: Zijdebloemen & Zo bij Kiona

Ringen:

Auto:

Secondshooter: Get Framed Photography

Videograaf: Jesper ProductionsComments


bottom of page